Treninzi u januaru

Poštovana deco i roditelji,

Nova godina kuca na vratima, iza nas je godina puna napretka i lepih trenutaka sa utakmica i treninga. Pored najlepših želja za novu 2016.godinu, želimo da Vas obavestimo o radu škole odbojke u januaru. Prvih devet dana, uživamo, slavimo i putujemo, a u nedelju 10.01. je prvi trening:
-Mlađa grupa od 16 do 17 časova
-Starija grupa od 17 do 18 časova
Nakon toga se nastavljaju standardni termini, a u nedelju 31.01. ponovo imamo trening u gore navedenim terminima. Na taj način deca mogu i da odputuju a da ne gube treninge, a imamo i ispunjenu satnicu treninga, kao što je predviđeno ugovorom. Podsećamo Vas da sva obaveštenja o našoj školi odbojke nalaze na oglasnoj tabli na sajtu kluba(www.skolaodbojke.com) i u svakom momentu brzo i jednostavno možete da dođete to potrebnih informacija. Imamo za cilj da štitimo prirodu(drveće) i da polako izbacujemo ovaj vid obaveštavanja(papir) iz upotrebe. Hvala na razumevanju. Za dodatne informacije pozovite 063.777.4595. Vidimo se u sali!
                                           OK LUCKY STAR VAM ŽELI SREĆNE NOVOGODIŠNjE I BOŽIĆNE PRAZNIKE

You might also like

Vesti

SREDA 14.06. ŠKOLE ODBOJKE NE RADE ZBOG PRIJEMNOG U SALAMA

Usled prijemnog/maturskog ispita, koji se održavaju u salama škola, naše škole odbojke neće raditi danas(SREDA 14.06.2017). Jedino škola odbojke u PLAY OFF CENTRU radi normalno. U petak se svi vraćamo

Oglasna tabla škole odbojke Veljko Dugošević

Kompenzacije članarina

Pošto je vanredno stanje zateklo mnoge roditelje na razne načine, često je pitanje da li će uplaćene članarine u martu moći da se kompenzuju sa umanjenjem članarine u junu. Naravno

Oglasna tabla ŠO Vladislav Petković Dis

Treninzi za raspust?

  Poštovani roditelji , draga deco Za vreme prolećnog raspusta nećemo imati treninge u petak 29.4. i u ponedeljak 2.5.. 24.4.2016.