Našli smo rešenje i za dovođenje dece na treninge

Pošto deca mlađe grupe škole odbojke Ćirilo i Metodije ne mogu da treniraju u svojoj školi odbojke, a imaju treninge u SC Olimp u dnevnim terminima (koji nekome odgovaraju jer im nije daleko i jer se deca kreću samo po danu), jedan broj roditelja se javio da deca ne mogu da dolaze jer nema ko da ih dovede i vrati sa treninga. Našli smo rešenje i za to.

Naime, naredna 2-3 treninga ispred OŠ Ćirilo i Metodije će treneri  Maja i Laki i Lakijeva supruga Dragana, između 9:20 i 9:30 ispred ulaza u školu dežurati i odatle decu voditi na trening, a posle treninga vratiti ili organizovati vraćanje dece na isto mesto, sem ako se sa roditeljem ne dogovori drugačije. Molimo roditelje koji mogu da pomognu klubu, drugoj deci i roditeljima da kada su u mogućnosti, prođu kolima u navedeneo vreme ispred škole i pomognu u prevozu dece na trening. Mogu pomoći i ako povedu još neko dete i ako idu peške, naravno u dogovoru sa roditeljima deteta. Za povratak ćemo opet organizovati roditelje i Lakijevu suprugu Draganu da vraćaju decu na isto mesto. Malo više eventualne fizičke aktivnosti im neće škoditi posle ove situacije u kojoj smo do skora bili. Naprotiv. Ako uz pomoć roditelja i Lakijevo dovoženje šestoro dece (auto sa 7 sedišta), uspemo da organizujemo da sva deca budu dovežena na treninge bilo bi nam baš drago, ali i ako se desi da ne uspemo da prevezemo svu decu na i/ili sa treninga, uvek će neko od nas predstavnika kluba biti sa decom i dovesti ih na dogovoreno mesto. Dakle, u početku dok se dobro ne organizujemo sa roditeljima, dolaziće troje odraslih predstavnika kluba pred školu, a Dragana  će ih vraćati i voditi računa o tome da sva deca imaju obezbeđen prevoz (ili njenu pratnju) u oba pravca. Pošto smo Dragana i ja i sami roditelji troje dece osnovnoškolskog uzrasta, nećemo dozvoliti da bilo koje dete ima problem sa dolaskom ili odlaskom sa treninga. Molim one roditelje koji dolaze po dete u SC Olimp, a mogli bi da povezu neko dete, da se jave Dragani (065 826 8508) koja će posle treninga dežurati u holu ispred sale i recepcije SC i brinuti o prevozu ili vođenju dece nazad. To joj je jedino zaduženje.

Apel upućujemo smo onim roditeljima koji su u mogućnosti da pomognu, makar samo u jednom pravcu i makar samo jednom. Uveravamo Vas da će sva deca biti bezbedno dovedena i vraćena nazad. Za više informacija pozovite knancelariju kluba na 011 2861 871 ili Draganu na 065 826 8508 ili Lakija na 065 826 8507.

Za stariju decu računamo da mogu sama da dođu i vrate s treninga, ali ako neko od roditelja ima bojazan da pusti dete da samostalno dolazi na treninge i vraća se, molimo Vas da nas pozovete na gore navedene brojeve telefona, kako bismo organizovali dolazak dece u društvu druge starije dece koja dolaze samostalno i maršrutama koje smo već dobro promislili i odredili kao najbezbednije.

Ova dodatna usluga se naravno neće naplaćivati.

Nadoknada treninga je moguća na isti način kao i do sada. Retroaktivno i unapred. 

Ako nekome od roditelja odgovara da dete ide na treninge na otvorenom igralištu u OŠ Desanka Maksimović (Ustanička 246) iz bilo kog razloga, treba da pogleda termine i više informacija o radu te naše škole odbojke OVDE. Na treninge u školu odbojke Desanka Maksimović se može ići i zbog nadoknade treninga, kao i u škole odbojke Play Off centar i Vladislav Petković Dis.  

Vidimo se !

                                                                                                           Laki