Konačno počinjemo s treninzima !

  1. Treninzi za decu iz škole odbojke Veljko Dugošević će biti u SC Olimp-Zvezdara jer škola ne izdaje termine.

Termini treninga su:

 

Utorak

Četvrtak

Nedelja

Mlađa grupa

10-11

10-11

13-14

Starija grupa

11-12

11-12

14-15

Pošto nekoj deci i roditeljima ne odgovaraju termini, organizovali smo dovođenje dece na treninge. U početku, dok se deca, roditelji i mi treneri ne uhodamo, trener Tamara će dovoditi mlađu decu na treninge, a po potrebi ih i vraćati do škole. Za dnevne termine smo se odlučili jer oni omogućavaju kretanje dece samo po danu, a radnim danom su samo ovi mogli da budu isti, jer je sada teško dobiti termin u sali. Prvobitno smo planirali da treninge imamo na dva otvorena igrališta u školskom dvorištu, kako bi deca sasvim samostalno mogla da dolaze na treninge, ali smo nakon analize dugoročne prognoze vremena odlučili da nađemo rešenje za treninge u sali, jer je najavljeno dosta kišnih dana… 

Molimo roditelje koji mogu da pomognu klubu, drugoj deci i roditeljima da kada su u mogućnosti, prođu kolima ispred kapije škole oko 9:30 i pomognu u prevozu dece na trening. Ista pomoć bi nam puno značila i po završetku treninga. Nije neophodno da roditelji voze. Ako mogu značiće nam i da budu odrasla osoba više u dovođenju i vraćanju dece, kako bi druga deca imala trenera više u sali. Inače na treninzima će biti 5-6 trenera.

Za stariju decu računamo da mogu sama da dođu i vrate s treninga, ali ako neko od roditelja ima bojazan da pusti dete da samostalno dolazi na treninge i vraća se, molimo Vas da nas pozovete trenera Tamaru (065 672 9835) i to joj prenesete kako bi mogla da organizuje dolazak dece u grupi ili sa nekim roditeljem.

Ova dodatna usluga se naravno neće naplaćivati.

Nadoknada treninga je moguća na isti način kao i do sada. Retroaktivno i unapred. 

Ako nekome od roditelja odgovara da dete ide na treninge na otvorenom igralištu u OŠ Desanka Maksimović (Ustanička 246) iz bilo kog razloga, treba da pogleda termine i više informacija o radu te naše škole odbojke OVDE. Na treninge u školu odbojke Desanka Maksimović se može ići i zbog nadoknade treninga, kao i u škole odbojke Play Off centar i Vladislav Petković Dis.  

 

 2. Obaveštavamo Vas da  trener Željko više ne radi u klubu.

Prihvatio je ponudu drugog kluba za trenerski rad. Ne zameramo mu. 10 godina rada je posvetio građenju našeg kluba da postane ono što je danas. Došlo je vreme za promene. U našem klubu je ostavio neizbrisiv trag, a posebno u srcima mnoge dece, roditelja i trenera. Želimo mu svi puno uspeha u novom klubu gde će se prevashodno baviti takmčarskim selekcijama, koji će mu omogućiti bolje uslove za takmičarske uspehe. On je mnogo godina bio veoma uspešan igrač, igrao je i u inostranstvu i kod nas u svim rangovima u toku svog razvojnog puta, pa i u onom najvišem-u Super ligi. Svojim likom i delom je podstakao mnogu decu da počnu da se bave ovom magičnom igrom koja nas spaja, a kao trener takmičarskih selekcija ostvario zapažene rezultate, mnogima je pomogao, oprostio nestašluke, mnoge je savetovao i usmeravao u sportu, a u trenucima krize bio pokretačka snaga mnogima da istraju… Zato, sigurno mu nije bilo lako da se pored svih emotivnih veza sa decom, roditeljima i trenerima odluči da promeni klub. Ali promene su sastavni deo života. Teško nam padaju, posebno kada su ovako krupne. On prati svoju viziju doprinosa odbojci i mnogima je uzor. Nama ostaje da mu ostanemo zahvalni za sve što je uradio za decu, roditelje, trenere, klub, da ga pamtimo i ugledamo se na njega. Možda ćemo se jednoga dana gledati kroz mrežu sa njim i njegovom tadašnjom ekipom, ali koliko god zvanično bio naš protivnik u igri, uvek će biti naš Željko.

Željko, 

Želimo ti puno uspeha i sreće u novom klubu!